2024.04.25, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Önkormányzat

Árusítás a Nyáregyháza Fesztiválon

Kategória: 
Nyáregyháza Fesztivál

Településünk rendezvényterülete évről évre a térség egyik legnagyobb bulihelyszínévé válik szeptember elején, amikor több ezer látogatót fogad a Nyáregyháza Fesztiválon. Látogatóink növekvő igényeit kiszolgálva az idei évtől kezdve a rendezvényt újabb szintre emeljük, ezért az ingyenes belépés lehetőségét csak a helyi lakosoknak és a 10 éven aluli gyermekek számára biztosítjuk.
A más településekről érkező vendégeknek belépőjegyet kell vásárolniuk (elsősorban online értékesítés).

A fesztivál 2 napos, időpontja 2023. szeptember 8-9 (péntek-szombat), melyet megelőz egy ingyenesen látogatható 0. nap, aminek fő programja a János vitéz színdarab bemutatása.

Látogatóink étellel, itallal, gasztronómiai különlegességekkel történő kiszolgálása érdekében, valamint egyéb termékek – édességek, ajándéktárgyak, kézműves termékek, stb. – árusítására értékesítő partnereket várunk. Az árusításra  a mellékelt területhasználati kérelem kitöltésével lehet jelentkezni 2023. július 31-ig.
A szervezők – tekintettel a rendelkezésre álló terület nagyságára – fenntartják a fesztiválon résztvevő árusok kiválasztásának és elhelyezésének jogát.

Képviselő-testületi ülés közvetítése

Kategória: 

A Képviselő-testületi ülést 17.00 órától élőben közvetítjük.

Humán bizottsági és testületi üléseket tartunk

Kategória: 
Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2024. március 26.napján (kedden) 17:00 órakor tartja. Ezt megelőzően 16:00 órától a Humán Bizottság tart döntéselőkészítő ülést. A bizottsági és a képviselő-testületi ülések helye: Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nyáry Pál út 37.)
 

Tájékoztató közösségi célt megvalósító csoportok támogatásáról - 2024

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete elismeri azt a tevékenységet, amelyet a településen közösségi célt megvalósítani kívánó személyek és csoportok az önkormányzati feladatok megvalósításában vállalnak, ezért céljaik megvalósításához kérelemre támogatást nyújt.A kitűzött célok elérése érdekében Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi civil szervezetek és egyházak (továbbiakban együtt: civil szervezetek) működésének támogatására a 2/2015 (II. 18.) számú rendelete alapján az alábbi tájékoztatót teszi közzé:

 

Pályázati kiírás civil szervezetek számára - 2024.

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete elismeri azt a tevékenységet, amelyet a településen működő civil szervezetek az önkormányzati feladatok megvalósításában vállalnak, ezért e szervezetek működéséhez támogatást nyújt. Az önkormányzati támogatás célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek pártpolitikától mentes társadalmi szerepvállalásának segítése, az önkormányzat és a civil társadalom, közötti partneri viszony és munkamegosztás előmozdítása.

 

A kitűzött célok elérése érdekében Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi civil szervezetek  működésének támogatására a 2/2015 (II. 18.) számú rendelete alapján a 2024. évre, az alábbi pályázati kiírást teszi közzé:

 

 

Bizottsági és testületi üléseket tartunk

Kategória: 
Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2024. február 27.napján (kedden) 17:00 órakor tartja.
Ezt megelőzően 16:00 órától a Humán Bizottság, 16:30-tól a Pénzügyi, Településfejlesztési és Ügyrendi Bizottság tart döntéselőkészítő üléseket.
A bizottsági és a képviselő-testületi ülések helye: Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nyáry Pál út 37.)

Testületi ülést tartunk

Kategória: 
Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2024. január 30. napján (kedden) 17:00 órakor tartja.
A képviselő-testületi ülés helye: Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nyáry Pál út 37.)
 
A képviselő-testületi ülés javasolt napirendje:

Testületi és bizottsági üléseket tartunk!

Kategória: 
Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete soron következő, nyilvános ülését 2023. december 19.napján (kedden) 17:00 órakor tartja.
Ezt megelőzően 16:00 órától a Humán Bizottság tart döntéselőkészítő ülést.
A bizottsági és a képviselő-testületi ülés helye: Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nyáry Pál út 37.)
 
A képviselő-testületi ülés javasolt napirendje:
 

Bűnmegelőzési beszélgetős délután

Kategória: 
Esemény dátuma: 
vasárnap, 2023, december 17 - 17:00 - 19:00

Közeledve a karácsony ünnepéhez, egyre fontosabb, hogy gondoskodjunk szeretteinkről és nem csak abban az értelemben.
Az a tendencia, hogy ezen időszakban a csalók is sajnos sokkal nagyobb intenzitással tevékenykednek, mely beárnyékolhatja az ünnepet.
 

Falukarácsonyi Ünnepség

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2023, december 16 - 15:00 - 18:00

December 16-án a Falukarácsonyi Ünnepséggel zárjuk az ünnepváró programok sorát. A 15 órakor kezdődő ünnepség közös adventi gyertyagyújtással kezdődik, ahol a három felekezet mellett az Önkormányzat nevében Pogácsás Tibor Képviselő úr és Mészáros Sándor polgármester közösen gyújtják meg az adventi hétvégéket jelképező gyertyákat

Oldalak

Subscribe to RSS - Önkormányzat