2024.04.25, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Köztisztaság

Szelektív hulladékgyűjtő edényeket kapnak lakosaink

Kategória: 
Szelektív kukák

A papír, műanyag és fém hulladékok házhoz menő gyűjtésének fejlesztése érdekében a DTkH – mint szolgáltatást végző Nonprofit Kft. – a közszolgáltatásba bevont ingatlanok tulajdonosainak, szerződött ügyfeleinek műanyag hulladékgyűjtő edényzetet biztosít, melynek kiosztását az önkormányzat munkatársai végzik. Az edények átvételével kapcsolatos információkat minden DTkH-val szerződött lakosunk postaládájába eljuttatjuk.

Ha rendelkezik hulladékelszállítási szerződéssel, de nem kapott értesítő levelet, kérjük keresse fel a DTkH ügyfélszolgálatát a +36 (53) 500-152-es vagy a +36 (53) 500-153-as telefonszámon annak érdekében, hogy egyeztessék az adatokat (https://www.dtkh.hu/ugyfelszolgalat).

Tájékoztatás

Kategória: 

Tisztelt Nyáregyházi Ingatlantulajdonosok! Társaságunk tájékoztatja Önöket, hogy a meghirdetett házhoz menő csomagolási és zöldhulladék gyűjtések az alábbiak szerint kerültek átszervezésre: 2019. december 6. péntek helyett december 7. szombaton lesz a szállítás. 2019. december 20. péntek helyett december 21. szombaton lesz a szállítás.

Tájékoztatás

Kategória: 

Tisztelt Nyáregyházi Ingatlantulajdonosok! Társaságunk tájékoztatja Önöket, hogy a meghirdetett házhoz menő csomagolási és zöldhulladék gyűjtések az alábbiak szerint kerültek átszervezésere: 2019. november 8. péntek helyett november 9. szombaton lesz a szállítás. 2019. november 22. péntek helyett november 23. szombaton lesz a szállítás. Együttműködésüket ezúton is köszönjük! Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük! 

 

Tájékoztatás

Kategória: 

Tisztelt Nyáregyházi Ingatlantulajdonosok! Társaságunk tájékoztatja Önöket, hogy a 2019. október 11-re, péntekre meghirdetett házhoz menő csomagolási és zöldhulladék gyűjtésre 2019. október 12-én szombaton, továbbá a 2019. október 25-re, péntekre meghirdetett házhoz menő csomagolási és zöldhulladék gyűjtésre 2019. október 26-án szombaton kerül sor.

 

Tájékoztatás

Kategória: 

A DTkH Nonprofit Kft. tájékoztatja a nyáregyházi ingatlantulajdonosokat, hogy a 2019. szeptember 27-ére péntekre meghirdetett házhoz menő csomagolási és zöldhulladék gyűjtésre 2019. szeptember 28-án szombaton kerül sor. 

Szelektív hulladékszállítás

Kategória: 
Vertikál Zrt.

Társaságunk az elmúlt évekhez hasonlóan 2017-ben is térítésmentesen végzi a háztartásonkénti szelektív hulladékgyűjtést. Az ingatlan tulajdonosnak lehetősége van az újrahasznosítható, illetve a komposztálható hulladék elszállítatására az előre meghirdetett szállítási napokon.   

VERTIKÁL Zrt. tájékoztatása számlázásról

Kategória: 
Vertikál Zrt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladék-gazdálkodási közszolgáltatás végzése holding rendszerű működésre került átszervezésre. A közszolgáltatási folyamatba, az állami feladatkör ellátására a törvénymódosítás beemelte az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-t, azonban társaságunk változatlanul teljesíti a közszolgáltatási feladatot az ingatlanhasználók részére, mivel a szolgáltatás nyújtása és az ügyfélszolgálati feladatok ellátása a jövőben is megilleti. A feladatmegosztás következtében a NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. jogosult a közszolgáltatási díjszámlázási, díjbeszedési, valamint a díjhátralék-kezelési feladat ellátására, ezért 2016.04.01-ét követően teljesített közszolgáltatási számlát az NHKV Zrt. állítja ki az Önök részére. Társaságunk bérszámlázásra jelentkezett az NHKV Zrt.-nél, így várhatóan július hónapban megindulhat a számlázás, addig a türelmüket kérjük.

Hulladékszállítási tájékoztatás

Kategória: 
Vertikál Zrt.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Nyáregyháza településen a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást 2016. április 1-től a VERTIKÁL NONPROFIT ZRT. látja el. A hulladékok begyűjtését és szállítását alvállalkozóként a Kunépszolg Kft. (2340 Kiskunlacháza, Völgyi dűlő 165.) végzi. Szállítással kapcsolatos bejelentés, információkérés: 24/535-535. Társaságunk a lakosok kényelme érdekében a szállítási renden nem változtat, a heti rendszeres hulladékszállítás az eddig is megszokott szerdai napon történik. Kérjük Önöket, hogy a megszokott rend szerint helyezzék ki hulladékaikat, legkésőbb reggel 07:00 óráig.

Környezettudatos életmódra nevelés

Kategória: 
Ökuka SLIM

Az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatósága (OKTF NHI) bruttó 2.494.534,- Ft összegű támogatásban részesítette szelektív hulladékgyűjtéssel és újrahasznosítással kapcsolatos pályázatunkat, melynek célja a környezeti nevelés és a környezettudatosság erősítése, a felelős magatartás és az ahhoz szükséges információk megismerése és elsajátítása. Településünk olyan projektrendezvényt tervez megvalósítani, amely a lakosság szelektív hulladékgyűjtéssel és újrahasznosítással kapcsolatos szemlélet- és gondolkodásmódját pozitív irányban kívánja megváltoztatni.
A projekt elsődleges célcsoportja Nyáregyháza lakosságának 6-14 éves korosztálya, a helyi általános iskola tanulói. Hiszünk abban, hogy a gyermekek azok, akik aktív kezdeményező szerepet tudnak játszani a kialakult környezettudatos szemlélet elterjesztésében. Bízunk abban, hogy a kialakult felnőtt szemlélet is változtatható, formálható, alakítható a gyermek által. A projektrendezvény részletes programját 2016. március elején tesszük közzé.

Hulladékszállítás pénteken!

Kategória: 
Gerje Forrás Kft.

A Gerje Forrás Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy a 2015. augusztus 26. napjára (szerdára) tervezett hulladékszállítás településünk teljes területén technikai okok miatt elmarad. A szállítás eheti időpontja: 2015. augusztus 28. péntek!

 

Oldalak

Subscribe to RSS - Köztisztaság