2023.11.29, szerda
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Pályázatok

Külterületi helyi közutak fejlesztése

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 128 491 907 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a VP6-7.2.1.1-21 kódjelű, „Külterületi helyi közutak fejlesztése” c. pályázati felhíváson. A projekt célja az önkormányzat tulajdonában és kezelésében lévő 087 hrsz., 0100 hrsz., 047/3 hrsz. és 026 hrsz. alatti külterületi utak fejlesztése.

Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2022

Kategória: 

A Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület 2 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a FCA-KP-1-2022 kódjelű, a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” c. pályázati felhíváson.

Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2020

Kategória: 

A Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület 6 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a FCA-KP-1-2020 kódjelű, a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” c. pályázati felhíváson. A projekt célja a Kovács István Művelődési Ház teraszának megnagyobbítása és tetővel való lefedése, illetve 2 db kültéri fedett, faszerkezetű pavilon építése.

10. Nyáregyháza Fesztivál megrendezése

Kategória: 

A Nyáry Pál Általános Iskoláért Alapítvány 3.810.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el „A HAJT-A Csapat Akciócsoport területén megvalósított kulturális és egészségmegőrző rendezvények támogatása” című, VP6-19.2.1.-41-5-17 kódszámú LEADER helyi felhívás alapján.

Farkas László Sportpálya fejlesztése, eszközbeszerzések

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 606.012 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Sportlétesítmények felújítása, korszerűsítése, kialakítása” című VP6-19.2.1.-41-6-17 kódszámú LEADER helyi felhívás alapján.

Az önkormányzat a LEADER felhívás alapján megítélt 606 ezer Ft támo­gatásból a pálya rendszeres öntözésére al­kalmas önjáró locsoló-berendezést, va­lamint a focilabdák felfújá­sára alkalmas olajmentes kompresszort vásárolt.

Játszótér kialakítása Nyáregyházán

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 14.999.995 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Települések arculatának fejlesztése, élhetővé tétele, bel- és külterületének gazdasági és infrastrukturális fejlesztése” című, VP6-19.2.1.-41-7-17 kódszámú LEADER helyi felhívás alapján.

 

 

Nyáregyháza Fesztivál megrendezése, eszközbeszerzések

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 10.499.996 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el „A HAJT-A Csapat Akciócsoport területén megvalósított kulturális és egészségmegőrző rendezvények támogatása” című, VP6-19.2.1.-41-5-17 kódszámú LEADER helyi felhívás alapján.

A nyáregyházi Lázár út szilárd burkolattal történő kiépítése

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 143,84 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a PM_ONKORMUT_2018 kódjelű, „Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása gazdaságfejlesztési céllal Pest megye területén” c. pályázati felhíváson.

A Nyáregyházi Napsugár Óvoda épületének fejlesztése, bővítése, eszközbeszerzések

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 109,14 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a PM_OVODAFEJLESZTES_2017 kódjelű, „Önkormányzati tulajdonú óvodai ellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása” c. pályázati felhíváson. A projekt a Nyáregyházi Napsugár Óvoda épületének fejújítására, energetikai korszerűsítésére és bővítésére irányul.

Dr. Marjai Viktor Egészségház épületének korszerűsítése, eszközbeszerzés

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 33,54 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a PM_EUALAPELLATAS_2017 kódjelű, „Önkormányzati tulajdonú egészségügyi alapellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása Pest megyében” c. pályázati felhíváson. A projekt a Dr. Marjai Viktor Egészségház épületének felújítására, az egészségügyi alapellátás keretében elérhető szolgáltatások feltételeinek korszerűsítésére irányul.

Oldalak

Subscribe to RSS - Pályázatok