2023.10.04, szerda
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Testületi döntésekről tájékoztatás

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete figyelemmel a Magyarországot érintő járványügyi veszélyeztetettség enyhülésére, a kihirdetett veszélyhelyzet alatt elrendelt alábbi korlátozásokat a határozatban megfogalmazott feltételekkel 2020. július 1. napjától feloldja:

1.            A Kovács István Művelődési Házat és az Idősek Napköziotthonát igénybe lehet venni családi rendezvények, összejövetelek megtartásához.

2.            A Baranyi Ferenc Könyvtár ismét fogadhat látogatót. A könyvtári szolgáltatás helyben történő igénybevétele esetén a látogatók elhelyezésekor biztosítani kell közöttük a 2 méter védőtávolságot (továbbiakban: védőtávolság).

3.            A Kaszner Margit Múzeum ismét fogadhat látogatót. A múzeumban az orrot és a szájat egyaránt lefedő szájmaszk, ennek hiányában annak rendeltetését, funkcióját betöltő egyéb textileszköz (a továbbiakban: maszk) használata kötelező, és törekedni kell a védőtávolság betartására.

4.            Az önkormányzati kisbusz a veszélyhelyzet kihirdetését megelőzően érvényben lévő szabályozás szerint újra szállíthat utasokat.

Alsó- és Felsőnyáregyháza között szerdai napokon közlekedik a kisbusz járat:

A kisbusz 10 órakor indul Felsőnyáregyházáról, a Károlyitelep bevezető út – Jókai/Árpád úti sarok – Jókai úti sportpálya – Fradi söröző– Szentimretelepi buszforduló útvonalon és a Polgármesteri Hivatal elé érkezik kb. 10.15-re. Innen tovább indulva a Diófasor úton is lehetőséget biztosítunk a felszállásra azoknak, akik onnan a faluközpontba szeretnének eljutni. A busz déli 12 órakor indul vissza Felsőnyáregyházára a Polgármesteri Hivatal elől a fentivel megegyező útvonalon.

Az önkormányzati kisbusszal a pilisi piacra végzett szolgáltatás:

Minden csütörtöki napon vehető ingyenesen igénybe, mely a „nyári” időszakban (április 1. és szeptember 30. között) 7.00 órakor indul az alábbi útvonalon: Károlyitelep buszforduló- Jókai út elágazás-Tófenék- Szentimretelep buszforduló-Fradi söröző-Diófasor út buszforduló-Nyáry Pál út-Mátyás király út-Dózsa György út –Pilis piac

A kisbusz az érintett útszakasz buszmegállóiban igény szerint áll meg, visszafelé ugyan ezen az útvonalon közlekedik.

A járművön maszk használata kötelező!