2024.06.14, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

SZÜRETI FELVONULÁS ÉS BÁL IDŐPONTVÁLTOZÁS!

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
Esemény dátuma: 
2023. október 21 - 09:00

Várjuk mindazok jelentkezését, akik idén (is) szívesen részt vennének a szüreti forgatagban! Szívesen fogadjuk gyerekek jelentkezését is, általános iskolás kortól.

Jelentkezni a szureti@nyaregyhaza.hu e-mailcímen lehet.

A táncosok a jelentkezésnél küldjék el az alábbi adatokat: név, telefonszám, a táncos párja neve (ha nincs azt is kérjük jelezni). A viseletek és jelmezek kiadásához szükségünk van a ruhaméretekre.

Az elmúlt években a legnagyobb problémát a csizmák kölcsönzése jelentette, ezért kérjük jelezzék a levélben, hogy van-e csizmája (hölgyeknek piros, uraknak fekete)? Amennyiben nincs, lehetőség van csizma bérlésére is, ehhez a cipőméret megadása szükséges. Gyerekek esetében is szükséges az adatok megadása. A pontos adatok megküldésével nagyban segítik, hogy a szüreti bálon mindenki a megfelelő méretű viseletben vagy jelmezben vehessen részt.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 10.
Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 10.

Az első próba és megbeszélés 2023. szeptember 16-án szombaton 17:00 órakor lesz a Kovács István Művelődési Házban.

A felkészülés ideje alatt a szükséges információkat folyamatos közzétesszük majd a „Nyáregyházi Rendezvények” nyilvános facebook csoportban.

További információ: Tallárom Györgyi 06 (70) 948-8068,
Októberben díszítsük fel Nyáregyházát szüreti hangulatban és töltsünk együtt ismét egy felejthetetlen napot a hagyományőrzés jegyében!