2024.06.14, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Árusítás a Nyáregyháza Fesztiválon

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
Nyáregyháza Fesztivál

Településünk rendezvényterülete évről évre a térség egyik legnagyobb bulihelyszínévé válik szeptember elején, amikor több ezer látogatót fogad a Nyáregyháza Fesztiválon. Látogatóink növekvő igényeit kiszolgálva az idei évtől kezdve a rendezvényt újabb szintre emeljük, ezért az ingyenes belépés lehetőségét csak a helyi lakosoknak és a 10 éven aluli gyermekek számára biztosítjuk.
A más településekről érkező vendégeknek belépőjegyet kell vásárolniuk (elsősorban online értékesítés).

A fesztivál 2 napos, időpontja 2023. szeptember 8-9 (péntek-szombat), melyet megelőz egy ingyenesen látogatható 0. nap, aminek fő programja a János vitéz színdarab bemutatása.

Látogatóink étellel, itallal, gasztronómiai különlegességekkel történő kiszolgálása érdekében, valamint egyéb termékek – édességek, ajándéktárgyak, kézműves termékek, stb. – árusítására értékesítő partnereket várunk. Az árusításra  a mellékelt területhasználati kérelem kitöltésével lehet jelentkezni 2023. július 31-ig.
A szervezők – tekintettel a rendelkezésre álló terület nagyságára – fenntartják a fesztiválon résztvevő árusok kiválasztásának és elhelyezésének jogát.

Cimlapról lekerülés dátuma: 
hétfő, 2023, július 31 - 23:00