2024.06.14, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Vízkorlátozás a jelentős hátralékot felhalmozóknál

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Vízkorlátozás a jelentős hátralékot felhalmozóknál

A szennyvíz-hálózat és tisztítótelep üzemeltetőjének kintlévőségei évről-évre nagy mértékben nőnek. Egyre többen, és egyre nagyobb összegekkel tartoznak a Második INNO-KOM Kft.-nek.

Az elmúlt évek során szerzett tapasztalatok alapján sajnos kijelenthető, hogy kevesen működnek együtt az üzemeltetővel a hátralékok kezelésének, enyhítésének érdekében. Nyáregyházán a 10 millió forintot is meghaladja azon hátralékosok összes kintlévősége, akiknek 100.000 forintnál magasabb összegű tartozásuk van (47 személy átlagosan 214.000 forinttal tartozik). Sajnos a hátralékosoknak kiküldött többszöri felszólítás nem hozta meg a kívánt eredményt, ezért – élve a törvények adta lehetőséggel – a Nyár-víz Kft.-vel együttműködve korlátozni fogjuk az érintett ingatlanoknál a vételezhető víz mennyiségét.

2012. augusztus 31-ig mindenkinek lehetőséget biztosítunk a hátralék rendezésére egyösszegben történő befizetéssel, vagy részletfizetési megállapodás megkötésével. Ezek hiányában azonban élni fogunk a vízkorlátozás lehetőségével.

A Második INNO-KOM Kommunális Szolgáltató Kft. elérhetősége:
Telefon: 06 (20) 985-4365
E-mail: innokom.masodik@gmail.com

Fárbik Ferenc ügyvezető
Második INNO-KOM Kft.