2020.09.30, szerda
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Egészségügy

Háziorvosi működési rend

Kategória: 
Háziorvosi működési rend

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében 2020. március 16-tól visszavonásig a háziorvosi rendelőben a következő működési rend lép életbe:

A rendelő várótermében egy időben MAXIMUM 1-1 FŐ TARTÓZKODHAT! Csak a sürgős, halasztást nem tűrő esetekben jöhetnek be a betegek kézmosás után vizsgálatra.

A nem sürgős esetek telefonon kérhetnek tanácsot, receptfelírást – személyes megjelenésükre most nincs lehetőség. 2020.03.11-től a jogosítványok és a szakorvosi javaslatok meghosszabbításra kerültek.

Légúti fertőzésben szenvedő vagy lázas beteg, ill. koronavírusos beteggel kapcsolatba került beteg nem jöhet be a váróterembe! Koronavírusra gyanús beteg rendelői/otthoni vizsgálata TILOS! Koronavírusra nem gyanús beteg otthoni vizsgálata kerülendő, ellátásuk távkonzultáció útján történik!

A rendelő vezetékes száma: 06 (29) 490-016 (rendelési időkben)

Hívható a rendelő új telefonszáma is: 06 (30) 298-9980
Elérhető hétfőtől-csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-14 óráig.

A rendelő új e-mail címe a betegekkel való kapcsolattartáshoz: nyaregyhazarendelo@gmail.hu

Tájékoztató a Monori Rendelőintézet rendkívüli működési rendjéről

Kategória: 
monori rendelő

Tájékoztatjuk Tisztelt Lakosainkat, hogy a Monori Rendelőintézet rendkívüli működési rendje a csatolmányokban elérhető a "További részletek"-re kattintva.

Tüdőszűrést tartunk!

Kategória: 

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Nyáregyháza nagyközségben 2019. december 6-tól 2019. december 10-ig tüdőszűrést tartunk! A szűrővizsgálat 40 év feletti lakosoknak évente egy alkalommal továbbra is ingyenes. 40 éves kor alatt, illetve munkahelyi alkalmassági vizsgálathoz a vizsgálat díja 1700 Ft, mely az OEP által országosan elrendelt összeg. A befizetés a szűrőállomáson kapható csekken történik. A 14-18 év közötti gyermekek szűrése ingyenes, de beutaló, és szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. A törvény által kötelezettek, illetve a 18 évnél idősebb tanulóknál, akiknek az oktatási törvény ezt előírja, a vizsgálat természetesen ingyenes.

Dr. Farkas Gábor háziorvos rendelése

Kategória: 

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy Dr. Farkas Gábor háziorvos rendelése a Lázár úti orvosi rendelő átalakítása miatt az alábbiak szerint változik: 

 

ORVOSI RENDELÉSI HELY VÁLTOZÁS!

Kategória: 
Változás!

Tájékoztatjuk lakosainkat, hogy az egészségház és az orvosi rendelő felújítási munkálatai miatt 2019. október 16-tól (szerda) a rendelések a következők szerint változnak:
- a felsőnyáregyházi rendelő helyett a Dr. Marjai Viktor Egészségházban lesznek a rendelések változatlan időpontokban az építés befejezéséig;
- a gyermekorvosi és védőnői rendelőhelyiségek felújításának ideje alatt az Idősek Napközi Otthonába (szomszédos épület) költözik át a rendelés.

Köszönjük megértésüket!

 

Tüdőszűrést tartunk!

Kategória: 
Tüdőszűrés

Felhívjuk Tisztelt Lakosaink figyelmét, hogy településünkön ismét tüdőszűrést tartunk. A vizsgálat ideje: 2017. december 5-én kedden 8.00-18.00 óráig, december 6-án szerdán 9.00-19.00 óráig. A vizsgálat helye: Idősek Napköziotthona, Ady Endre út 1/A. 

Ebzárlat és legeltetési tilalom elrendelése

Kategória: 
Ebzárlat

A Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya a rókák tavaszi veszettség elleni immunizálása céljából, Pest megye Dunától keletre eső területén belül, az alábbi települések teljes területére, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el. A csalétek vakcina kiszórásának pest megyei időpontja 2017. április 3. ás április 6. közötti időszak.

Az ebzárlat időtartama 2017. április 3-tól április 24-ig tart.

 

Tüdőszűrést tartunk!

Kategória: 
Tüdőszűrés

Felhívjuk Tisztelt Lakosaink figyelmét, hogy településünkön ismét tüdőszűrést tartunk. A vizsgálat ideje: 2016. december 6-tól december 9-ig naponta 7.30-tól 17.20-ig. A vizsgálat helye: Idősek Napköziotthona, Ady Endre út 1/A. 

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Kategória: 
Ebzárlat

A Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya a rókák őszi veszettség elleni immunizálása céljából, Pest megye Dunától keletre eső területén belül, az alábbi települések teljes területére, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el. A csalétek vakcina kiszórásának pest megyei időpontja 2015. október 3. és október 8. közötti időszak.

 

Értesítés eboltásról

Kategória: 
eboltás
 
A veszettség elleni védekezés részletes szabályairól szóló 164/2008.(XII.20.) FVM rend. 4.§ (1) bekezdése értelmében 2015. április hónapban kerül sor a kötelező veszettség elleni eboltásra Nyáregyházán! 
 
Az akciós eboltás időpontjai, és helyei a következők:
 

Oldalak

Subscribe to RSS - Egészségügy