2019.04.26, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Szolgáltatások

Tájékoztatás falugazdász ügyfélfogadásáról

Kategória: 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara értesíti Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Nyáregyháza településen minden héten, a csütörtöki munkanapon 8:00 - 12:00 óra között ügyfélfogadást tart a Polgármesteri Hivatalban.

Tájékoztatás hulladékgyűjtésről

Kategória: 
DTKH

Értesítjük Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy 2019. január 4-én pénteken a DTKH Nonprofit Kft. a kommunális hulladékgyűjtésen kívül szelektív gyűjtést is szervez, továbbá január 4-én és 12-én fenyőgyűjtést is tart!

Értesítés áramszünetről

Kategória: 
NKM

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Társaságunk, az NKM Áramhálózati Kft. az önök felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

 

Magyar Posta Zrt. tájékoztató napja

Kategória: 
Magyar Posta

A Magyar Posta Zrt. kihelyezett tájékoztató napot tart a munka felvétellel kapcsolatban az alábbi helyszínen és időpontban.

Helyszín:        Idősek Napközi Otthona Nyáregyháza, Ady Endre út 1/a.

Időpont:          2018. 02. 06. (kedden) 12:00

Tájékoztatás a hulladékszállításról

Kategória: 
DTkH logó

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy társaságunk 2018. január 13-án (szombaton) a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés keretében fenyőgyűjtést szervez. Fenti napon kizárólag a kihelyezett fenyőket szállítjuk el!

 

 

Értesítés áramszünetről

Kategória: 
NKM

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy az NKM Áramhálózati Kft. településünkön a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog. Az áramszünettel érintett utcák felsorolása az alábbi hivatkozáson érhető el: 

 

Gallyazási munkálatokról értesítés

Kategória: 
gallyazás

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Nyáregyháza település területén a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. megbízásából a SALI-DARU Kft. munkatársai, mint szerződött gallyazó partner a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabadvezetéki hálózatok nyomvonalai mentén gallyazási munkálatokat végeznek, mely során a hálózatok biztonsági övezetébe nőtt fa vagy egyéb növényzet eltávolításra kerül. 

Tájékoztatás

Kategória: 
Hulladékszállítás

A Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy a hulladékszállítási szolgáltatással kapcsolatban ügyfélfogadási rend változás történt 2017. november 1. napjától. A DTkH Kft. ügyfélszolgálati munkatársa minden páros héten hétfőn 14.00 órától 18.00 óráig fogadja az ügyfeleket a Polgármesteri Hivatalban. 

Gázszolgáltatás szünetelése

Kategória: 
Tigáz-DSO Kft.

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2017. július 25-én 8.00 órától 2017. július 27-én 8.00 óráig a településen teljes gázszolgáltatási szünet lesz a hálózat karbantartási munkái miatt. A gázmérőnél felszerelt főcsapot kérjük szíveskedjenek elzárni a gázszünet idejére! 

Tájékoztatás a hulladékszállítási rend változásáról

Kategória: 
Vertikál Zrt.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk szállítói kapacitásának optimalizálása miatt 2017.06.05-től Nyáregyháza településen a hulladékszállítási rend az alábbiak szerint változik: az eddigi SZERDAI szállítási nap helyett PÉNTEKI napra kerül áthelyezésre! A május 31-ei (szerda) szállítási napot követően a következő szállítási nap JÚNIUS 9-én, PÉNTEKEN lesz!

Oldalak

Subscribe to RSS - Szolgáltatások