2020.10.29, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Módosult az érdekeltségi hozzájárulás összege

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Módosult az érdekeltségi hozzájárulás összege

A Dánszentmiklós-Nyáregyháza Víziközmű Társulat küldöttgyűlése 2012. május 3-án a csatorna érdekeltségi hozzájárulás összegét ingatlanonként 212.000,- Ft-ban határozta meg. Az érintett ingatlantulajdonosok többsége már kézhez kapta a módosításról szóló határozatot.

A csatorna-beruházás legelején megalakult Társulat 2003-ban ingatlanonként 200.000,- Ft-ban állapította meg a hozzájárulás mértékét. 2012-ben, kilenc évvel az érdekeltségi hozzájárulás összegének eredeti megállapítását követően – az I. ütemben felvett hitel törlesztése, valamint a II. ütemre számolt önerő fedezetének biztosítása miatt – szükségessé vált az érdekeltségi hozzájárulás mértékének megemelése.

A módosítással az érdekeltségi egységre eső hozzájárulás összege magánszemélyek esetében 212.000,- Ft, jogi személyek, intézmények, egyéb szervek esetében 212.000,- Ft + ÁFA. Nem kell különbözetet fizetniük azoknak az ingatlantulajdonosoknak, akik az LTP részleteket rendben teljesítették, mert a számlájukon – az állami- és kamattámogatással együtt – rendelkezésre áll a 212.000,- Ft/egység megtakarítás!

A Társulat az idei évben, írásban értesíti azokat a társulati tagokat, akiknek különbözetet kell fizetniük. Azok az ingatlantulajdonosok, akik még nem kaptak kézhez írásbeli közlő határozatot, augusztusban kapnak értesítést.

Dánszentmiklós-Nyáregyháza Víziközmű Társulat