2022.06.26, vasárnap
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Polgármesteri Hivatal

Munkatársat keresünk!

A Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal munkatársat keres adóügyi ügyintézői munkakör betöltésére. Ellátandó főbb feladatok: a helyi adóhatósághoz tartozó adóügyi ügyintézés (iparűzési adó, gépjármű adó, kommunális adó), adóbehajtás, adók módjára történő behajtások, adó- és értékbizonyítvány kiállítása, lakbérek kezelése, behajtása. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony. Foglalkoztatás jellege: napi 8 óra, teljes munkaidő.

 

Felhívás számlálóbiztosok jelentkezésére

NSZ2022

 

2022. évben tizenhatodik alkalommal kerül sor népszámlálásra. A népszámlálási törvény szerint az adatszolgáltatás az egészségi állapotra, a fogyatékosságra, a vallásra, az anyanyelvre és a nemzetiségre vonatkozó adatok kivételével kötelező. A népszámlálás terepen történő adatgyűjtését a számlálóbiztosok látják el a 2022. október 17. – 2022. november 20. közötti időszakban. A számlálóbiztos feladata a körzet bejárása, a körzethez tartozó internetes önkitöltési időszakban le nem zárt címek  felkeresése, az adatfelvétel lebonyolítása, a címek pontosítása, esetleges új címek felvétele.

 

 

Tájékoztatás a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásáról

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Polgármesteri Hivatal 2022. április 4. napján, hétfőn zárva tart. 

Igazgatási szünet

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy az ünnepekre való tekintettel – a korábbi évek gyakorlatának megfelelően – a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatalban 2021. december 23. és 2021. december 31. között igazgatási szünetet tartunk, az elektronikus ügyintézés szünetel. Ezen időszakban a halaszthatatlan intézkedést igénylő ügyekben (halálozás, balesetveszély) a 29/690-182-es telefonszámon lehet üzenetet hagyni. Ezt naponta ellenőrizzük, és ennek alapján a szükséges intézkedéseket megtesszük. Az ünnepek utáni első munkanap a hivatali munkarendben: 2022. január 3. hétfő.

Áldott Karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog Újévet kívánunk minden kedves Ügyfelünknek!

 

Változás a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjében

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatalban a mai naptól kizárólag orrot és szájat elfedő maszkban, kézfertőtlenítést követően, ügyfélfogadási időben vehetik igénybe Ügyfeleink az ügyfélszolgálatunkat!

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

 

Tájékoztatás szociális tüzelőanyag juttatásról

Az idei évben is támogatást nyert az önkormányzat tűzifa beszerzési pályázata, melynek köszönhetően – a Belügyminisztérium által nyújtott vissza nem térítendő támogatás felhasználásával – a rászorulókat, egyedül élő idős embereket fenyegető veszélyhelyzet megelőzésére segítséget tudunk nyújtani a téli időszakban.

 

Értesítés igazgatási szünetről

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal 2021. évi munkarendjében 2021. augusztus 16-27. napokra igazgatási szünetet rendelt el. Ezen időszakban a halaszthatatlan intézkedést igénylő ügyekben (halálozás, balesetveszély), a 29/690-182 telefonszámon lehet üzenetet hagyni, ezt naponta ellenőrizzük és ennek alapján a szükséges intézkedéseket megtesszük. Az igazgatási szünet utáni első munkanap, a jelenleg hatályos munkarend szerint: 2021. augusztus 30. hétfő 9.00 órától.

 

Tájékoztatás ügysegédi ügyfélfogadásról

Értesítjük Lakosainkat, hogy a Kormányablak Integrált Kormányzati Ügyfélszolgálata ismét lehetőséget biztosít ügyintézésre a járás területén működő ügysegédek ügyfélfogadásának keretében az alábbiak szerint!

 

Személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal a mai naptól ismét biztosítja a személyes ügyfélfogadás lehetőségét. Kérjük, hogy továbbra is részesítsék előnyben a telefonos (29/690-180), vagy e-mailes (hivatal@nyaregyhaza.hu) időpontfoglalást, továbbá a hivatalt kizárólag ügyfélfogadási időben keressék fel! Az épületben csak maszkban, kézfertőtlenítést követően tartózkodhatnak ügyfeleink, irodánként egy fő!

Tájékoztatás hivatali zárva tartásról

Tájékoztatás hivatali zárva tartásról

Tájékoztatom Nyáregyháza lakosságát, hogy a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatalt érintő koronavírus fertőződéssel kapcsolatban elrendelt járványügyi megfigyelés és karantén miatt a Hivatal 2021. január 20-tól előreláthatólag január 25. napjáig zárva tart.

Zinger Miklós jegyző

Oldalak

Subscribe to RSS - Polgármesteri Hivatal