2020.09.28, hétfő
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Pályázatok

Farkas László Sportpálya fejlesztése, eszközbeszerzések

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 606.012 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Sportlétesítmények felújítása, korszerűsítése, kialakítása” című VP6-19.2.1.-41-6-17 kódszámú LEADER helyi felhívás alapján.

Az önkormányzat a LEADER felhívás alapján megítélt 606 ezer Ft támo­gatásból a pálya rendszeres öntözésére al­kalmas önjáró locsoló-berendezést, va­lamint a focilabdák felfújá­sára alkalmas olajmentes kompresszort vásárolt.

Játszótér kialakítása Nyáregyházán

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 14.999.995 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Települések arculatának fejlesztése, élhetővé tétele, bel- és külterületének gazdasági és infrastrukturális fejlesztése” című, VP6-19.2.1.-41-7-17 kódszámú LEADER helyi felhívás alapján.

 

 

Nyáregyháza Fesztivál megrendezése, eszközbeszerzések

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 10.499.996 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el „A HAJT-A Csapat Akciócsoport területén megvalósított kulturális és egészségmegőrző rendezvények támogatása” című, VP6-19.2.1.-41-5-17 kódszámú LEADER helyi felhívás alapján.

A nyáregyházi Lázár út szilárd burkolattal történő kiépítése

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 143,84 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a PM_ONKORMUT_2018 kódjelű, „Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása gazdaságfejlesztési céllal Pest megye területén” c. pályázati felhíváson.

A Nyáregyházi Napsugár Óvoda épületének fejlesztése, bővítése, eszközbeszerzések

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 109,14 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a PM_OVODAFEJLESZTES_2017 kódjelű, „Önkormányzati tulajdonú óvodai ellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása” c. pályázati felhíváson. A projekt a Nyáregyházi Napsugár Óvoda épületének fejújítására, energetikai korszerűsítésére és bővítésére irányul.

Dr. Marjai Viktor Egészségház épületének korszerűsítése, eszközbeszerzés

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 33,54 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a PM_EUALAPELLATAS_2017 kódjelű, „Önkormányzati tulajdonú egészségügyi alapellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása Pest megyében” c. pályázati felhíváson. A projekt a Dr. Marjai Viktor Egészségház épületének felújítására, az egészségügyi alapellátás keretében elérhető szolgáltatások feltételeinek korszerűsítésére irányul.

A felsőnyáregyházi orvosi rendelő korszerűsítése, eszközbeszerzés

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 54,80 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a PM_EUALAPELLATAS_2017 kódjelű, „Önkormányzati tulajdonú egészségügyi alapellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása Pest megyében” c. pályázati felhíváson. A projekt a felsőnyáregyházi orvosi rendelő fejlesztésére, az egészségügyi alapellátás keretében elérhető szolgáltatások feltételeinek korszerűsítésére irányul.

Külterületi helyi közút fejlesztése Nyáregyházán

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 42 491 029 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 kódjelű, „Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése” c. pályázati felhíváson. A projekt célja az önkormányzat tulajdonában és kezelésében lévő Kossuthtelepi út fejlesztése.

A Nyáregyházi Községi Könyvtár korszerűsítése, eszközfejlesztése

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 3 500 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a Nemzeti Kulturális Alap által meghirdetett Közgyűjtemények Kollégiuma 204105/281 kódszámú címzett pályázati felhívásán. A projekt célja a Nyáregyházi Községi Könyvtár szakmai eszközfejlesztése, korszerűsítése, új bútorzat, székek, asztalok és egyéb kiegészítők beszerzésével.

A nyáregyházi Temesvári út szilárd burkolattal történő kiépítése

Kategória: 

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata 26,23 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a PM_ONKORMUT_2016 kódjelű, „Önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása gazdaságfejlesztési céllal Pest megye területén” c. pályázati kiíráson. A projekt keretében Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzatának tulajdonában álló Temesvári út szilárd burkolattal történő kiépítésére került sor.

Oldalak

Subscribe to RSS - Pályázatok