2020.03.29, vasárnap
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Szavazással dönthetünk a régió hét csodájáról

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
Szavazással dönthetünk a régió hét csodájáról
A Régió lapok szerkesztősége úgy döntött, hogy egy játékos vetélkedő keretében kísérli meg összegyűjteni azokat az emberi és természeti alkotásokat, amelyekre méltán lehetnek büszkék a helyi lakosok, s ha arról van szó, szívesen mutogatnák a messziről érkező vándoroknak is e látnivalókat. S mert térségünkben egyre több színvonalas rendezvénynek is örvendhet a lakosság, a hagyománnyá vált, tömegeket megmozgató fesztiválokat is bevonták a versenybe, hiszen biztosan sokan vannak, akik a csodával egyenlő élményeket éltek már át egy-egy környékbeli fesztiválon...
Településünk két „nevezetességgel” került fel a 40-es listára: a temető felé vezető út melletti erdőben kialakított Nyáry Pál pihenőparkra, és az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő falunapi rendezvényekre adhatjuk le szavazatainkat.
Az összesített szavazatok alapján azt a hét építményt, természeti értéket, vagy eseményt teszik közzé az újságban, amelyre a legtöbb voks érkezett, ezeket nevezzük majd a Dél-Pest-megyei régió hét csodájának.
 
Kérjük, Ön is szavazzon valamelyik nyáregyházi nevezetességre, hogy minél előkelőbb helyezéseket érjünk el a rangsorban!
 
Szavazatát május 12-ig adhatja le a Régió lapok Facebook oldalán, elküldheti postai úton a szerkesztőség címére (2200 Monor, Kossuth Lajos u. 71/A), vagy e-mailen az info@regiolapok.hu címre.