2020.08.08, szombat
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Kátyúmentes lett az Illatos út

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 
Felújítottuk az Illatos utat

A képviselő-testület júliusban döntött az egyik legrosszabb állapotban lévő nyáregyházi út felújításáról. Az Epres Trans Kft. a hónap végén – a szerződésnek megfelelően – elkészítette az Illatos út mart aszfalttal történő javítását, emulziószórással (makadámút). A padkarendezés is megtörtént, hogy az útról a megfelelő csapadékvíz-elvezetés biztosított legyen.

Ugyanezzel a technológiával javítottunk a szentimretelepi út bevezető szakaszának állapotán – a kátyúk miatt ez az útszakasz is szinte járhatatlan volt.

A javítások összesen 2.057.400,- Ft-ba kerültek. Természetesen tervezzük a többi út felújítását is, jelenleg azonban csak ezeket tudtuk megvalósítani.

Az elkészült utak nem bírják el a gyakori (átmenő) tehergépjármű-forgalmat. Kérjük, hogy az utakon a megfelelő sebesség betartásával közlekedjenek!

Hozzászólások

fcarolus képe

T.Polgármester Úr!
 
Nagyon köszönöm , hogy a több éve szinte elfeledett  SZENTIMRETELEP bevezető útját némileg rendbe hozatta. Sajnos egész rövid szakaszon történt meg és a temető felé vezető úton semmi változás nem történt.Ami a temésre igyekvő más tájakról falunkba érkező rokonság bizony Balkáni állapotoknak minősített nem egy esetben.
Felteszem az utak javítása a csatornázás befejezésére talán megtörténik és a gépjárműveink,lengés csillapítójára, kormány műveire kevesebb teher jut majd.
Bízom  Önben , hogy ha szűkös költség vetés megengedi itt is változás történik, még ha csak átmenetileg is.
                             Tisztelettel Fadgyas Károly
                                                   Szentimretelep 18.