2019.10.15, kedd
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Köztisztaság

Tájékoztatás

Kategória: 

Tisztelt Nyáregyházi Ingatlantulajdonosok! Társaságunk tájékoztatja Önöket, hogy a 2019. október 11-re, péntekre meghirdetett házhoz menő csomagolási és zöldhulladék gyűjtésre 2019. október 12-én szombaton, továbbá a 2019. október 25-re, péntekre meghirdetett házhoz menő csomagolási és zöldhulladék gyűjtésre 2019. október 26-án szombaton kerül sor.

 

Tájékoztatás

Kategória: 

A DTkH Nonprofit Kft. tájékoztatja a nyáregyházi ingatlantulajdonosokat, hogy a 2019. szeptember 27-ére péntekre meghirdetett házhoz menő csomagolási és zöldhulladék gyűjtésre 2019. szeptember 28-án szombaton kerül sor. 

Szelektív hulladékszállítás

Kategória: 
Vertikál Zrt.

Társaságunk az elmúlt évekhez hasonlóan 2017-ben is térítésmentesen végzi a háztartásonkénti szelektív hulladékgyűjtést. Az ingatlan tulajdonosnak lehetősége van az újrahasznosítható, illetve a komposztálható hulladék elszállítatására az előre meghirdetett szállítási napokon.   

VERTIKÁL Zrt. tájékoztatása számlázásról

Kategória: 
Vertikál Zrt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hulladék-gazdálkodási közszolgáltatás végzése holding rendszerű működésre került átszervezésre. A közszolgáltatási folyamatba, az állami feladatkör ellátására a törvénymódosítás beemelte az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.-t, azonban társaságunk változatlanul teljesíti a közszolgáltatási feladatot az ingatlanhasználók részére, mivel a szolgáltatás nyújtása és az ügyfélszolgálati feladatok ellátása a jövőben is megilleti. A feladatmegosztás következtében a NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. jogosult a közszolgáltatási díjszámlázási, díjbeszedési, valamint a díjhátralék-kezelési feladat ellátására, ezért 2016.04.01-ét követően teljesített közszolgáltatási számlát az NHKV Zrt. állítja ki az Önök részére. Társaságunk bérszámlázásra jelentkezett az NHKV Zrt.-nél, így várhatóan július hónapban megindulhat a számlázás, addig a türelmüket kérjük.

Hulladékszállítási tájékoztatás

Kategória: 
Vertikál Zrt.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Nyáregyháza településen a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást 2016. április 1-től a VERTIKÁL NONPROFIT ZRT. látja el. A hulladékok begyűjtését és szállítását alvállalkozóként a Kunépszolg Kft. (2340 Kiskunlacháza, Völgyi dűlő 165.) végzi. Szállítással kapcsolatos bejelentés, információkérés: 24/535-535. Társaságunk a lakosok kényelme érdekében a szállítási renden nem változtat, a heti rendszeres hulladékszállítás az eddig is megszokott szerdai napon történik. Kérjük Önöket, hogy a megszokott rend szerint helyezzék ki hulladékaikat, legkésőbb reggel 07:00 óráig.

Környezettudatos életmódra nevelés

Kategória: 
Ökuka SLIM

Az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatósága (OKTF NHI) bruttó 2.494.534,- Ft összegű támogatásban részesítette szelektív hulladékgyűjtéssel és újrahasznosítással kapcsolatos pályázatunkat, melynek célja a környezeti nevelés és a környezettudatosság erősítése, a felelős magatartás és az ahhoz szükséges információk megismerése és elsajátítása. Településünk olyan projektrendezvényt tervez megvalósítani, amely a lakosság szelektív hulladékgyűjtéssel és újrahasznosítással kapcsolatos szemlélet- és gondolkodásmódját pozitív irányban kívánja megváltoztatni.
A projekt elsődleges célcsoportja Nyáregyháza lakosságának 6-14 éves korosztálya, a helyi általános iskola tanulói. Hiszünk abban, hogy a gyermekek azok, akik aktív kezdeményező szerepet tudnak játszani a kialakult környezettudatos szemlélet elterjesztésében. Bízunk abban, hogy a kialakult felnőtt szemlélet is változtatható, formálható, alakítható a gyermek által. A projektrendezvény részletes programját 2016. március elején tesszük közzé.

Hulladékszállítás pénteken!

Kategória: 
Gerje Forrás Kft.

A Gerje Forrás Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy a 2015. augusztus 26. napjára (szerdára) tervezett hulladékszállítás településünk teljes területén technikai okok miatt elmarad. A szállítás eheti időpontja: 2015. augusztus 28. péntek!

 

Hulladékszállításról értesítés

Kategória: 
Hulladékszállítás

A Gerje-Forrás Nonprofit Kft. értesítése alapján tájékoztatjuk Tisztelt Lakosainkat, hogy Szentimretelepen és Kossuthtelepen a mai napon a hulladékszállítás technikai okok miatt elmarad. A hulladékok a jövő szerdai szállítási napon kerülnek elszállításra. Ezen a napon a szolgáltató a gyűjtőedény mellé zsákban kihelyezett hulladékokat is elszállítja. Megértésüket köszönjük!

Lomtalanítás!

Kategória: 
lomtalanítás
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Gerje-Forrás Nonprofit Kft., mint a Nyáregyháza Község hulladékgazdálkodási közszolgáltatója, 2015. május 09-én (szombaton) lomtalanítási akciót szervez.
 

Szelektív hulladékszállítás

Kategória: 
Szelektív hulladékszállítás

Tájékoztatjuk Nyáregyháza Lakosságát, hogy a községben a szelektív hulladékszállítás 2015. májustól az alábbiak szerint történik. 

A továbbiakban a szállítás időpontja minden hónap második keddi napja lesz. 

2015. május 12., június 9.,  július 14., augusztus 11., szeptember 8., október 13., november 10., december 8. 

Tisztelettel: 

Gerje Forrás Kft. 

 

Oldalak

Subscribe to RSS - Köztisztaság