2023.01.27, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2020

Nyomtatóbarát változatKüldés email-benPDF változat
Kategória: 

A Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület 6 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a FCA-KP-1-2020 kódjelű, a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” c. pályázati felhíváson.

A projekt célja a Kovács István Művelődési Ház teraszának megnagyobbítása és tetővel való lefedése, illetve 2 db kültéri fedett, faszerkezetű pavilon építése.

A kedvezményezett neve: Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület

A támogató neve: Miniszterelnökség

Lebonyolító: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

A támogatás forrása: Magyarország 2020. évi központi költségvetéséről szóló 2019. évi LXXI. törvény 1. melléklet XI. Miniszterelnökség fejezet, 30. Fejezeti kezelésű előirányzatok cím, 1. Célelőirányzatok alcímének 41. Magyar Falu Program jogcímcsoport, 3. Magyar Falu Program civil szervezetek támogatása

A projekt címe: A Kovács István Művelődési Ház teraszának megnagyobbítása és tetővel való lefedése, 2 db kültéri fedett, faszerkezetű pavilon építése

A támogatói okirat száma: FCA-KP-1-2020/1-000790

A támogatás összege: 6 millió Ft

A beruházás összege: 8,84 millió Ft

A projekt tartalmának bemutatása: A Nyáregyháza Nyáry Pál Nyugdíjas Klub Egyesület 6 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a FCA-KP-1-2020 kódjelű, a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” c. pályázati felhíváson. A projekt célja a Kovács István Művelődési Ház teraszának megnagyobbítása és tetővel való lefedése, illetve 2 db kültéri fedett, faszerkezetű pavilon építése. A projektnek köszönhetően az épület jobban illeszkedni fog a környezetébe, esztétikailag megújul. Az épület külső tere komfortosabbá válik a különböző foglalkozások számára, a faszerkezetű pavilonok pedig hozzájárulnak a kültéri programok színvonalas megtartásához.

A megvalósítás helye: 2723 Nyáregyháza, Nyáry Pál út 30-32.