2017.08.16, szerda
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Településünk

Tájékoztatás a vadászterületek kialakításával kapcsolatban

Kategória: 
Pest Megyei Kormányhivatal

A vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény (Vtv.) 11/A. §-ban foglaltak alapján a Pest Megyei Kormányhivatal hivatalból ajánlást tesz közzé a 2017. március 1-től 2037. február 28-ig tartó üzemtervi ciklusra az alábbiak szerint.

Érden lesznek a fővárosi és Pest megyei földárverések

Kategória: 
PMKH

Budapesten és Pest megyében több, mint félezer helyrajzi számon nyilván tartott pályázható állami földterülethez juthatnak hozzá a helyben lakó gazdák – jelentette ki Tarnai Richárd mai érdi sajtótájékoztatóján. Pest megye kormánymegbízottja kiemelte, a „Földet a gazdáknak” program keretében kizárólag azok pályázhatnak az állami földekre, akik ténylegesen földművelésből, mezőgazdaságból élnek. A fővárosi és Pest megyei földárveréseket Érden, az Érdi Ipartestület épületében (2030. Alispán utca 8/A.) fogják bonyolítani, a magyar gazdáknak december végéig értékesítik a földrészleteket – mondta Tarnai Richárd.

Meghívó március 15-i ünnepségre

Kategória: 
Esemény dátuma: 
vasárnap, 2015, március 15 - 15:00
Meghívó március 15-i ünnepségre

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc
tiszteletére rendezett megemlékezésre a Nyáry Pál Általános Iskolába 2015. március 15-én (vasárnap) 15 órára. Ünnepi műsort adnak óvodások, általános iskolás diákok, valamint fellépnek civil szervezeteink csoportjai. Megemlékezésünket koszorúzással zárjuk. A rendezvényen beszédet mond Mészáros Sándor polgármester.
Töltsük együtt az ünnepet! Mindenkit szeretettel várunk!

Nőnapi ünnepség Gergely Róberttel

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2015, március 7 - 14:00
Gergely Róbert

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata tisztelettel és szeretettel meghívja községünk hölgy lakóit a 2015. március 7-én (szombaton) 14.00 órától a Kovács István Művelődési Házban megrendezésre kerülő Nőnapi Ünnepségre, melyen fellép Gergely Róbert kétszeres EMeRTon-díjas magyar színész, énekes. A rendezvény ingyenes, melyre mindenkit nagy szeretettel várunk! A hölgyeknek nőnap alkalmából virággal kedveskedünk!

Meghívó koszorúzási ünnepségre

Kategória: 
Esemény dátuma: 
péntek, 2015, február 27 - 11:00

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata valamint a Nyáry Pál Általános Iskola testülete és diákjai nevében tisztelettel hívjuk és várjuk Önt 2015. február 27-én 11 órára a Nyáry Pál sírkertbe névadónk, a „Vasember” születésének 210. évfordulója alkalmából rendezett koszorúzási ünnepségre.
Mészáros Sándor polgármester és Kemenár Lászlóné igazgató-helyettes

Trianoni emlékmű avatása

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2014, június 21 - 18:00
Trianoni emlékmű avatása

Tisztelettel és szeretettel várunk minden nyáregyházi lakost 2014. június 21-én (szombaton) 18.00 órától a Kovács István Művelődési Ház mellett felállított Trianoni Emlékmű átadására.

Beszédet mond: Mészáros Sándor polgármester
Előadást tart: Tömpe László, a monori József Attila Gimnázium tanára

Emlékezzünk együtt!

"Ez itt magyar föld és az is marad,
Tiporják bár most idegen hadak,
Csaba mondája új erőre kél,
Segít a vihar és segít a szél,
Segít a tűz, a víz, a csillagok,
S mi nem leszünk mások, csak magyarok!"

Értesítés eboltásról

Kategória: 
eboltás
A veszettség elleni védekezés részletes szabályairól szóló 164/2008.(XII.20.) FVM rend. 4.§ (1) bekezdése értelmében 2014. április hónapban kerül sor a kötelező veszettség elleni eboltásra Nyáregyházán.  
 
Az akciós eboltás időpontjai, és helyei a következők:

Útfelújítás tavasszal

Kategória: 
Útfelújítás tavasszal

Nyáregyházát is érinti a hazai forrásból finanszírozott 2013-2014. évi nagyfelületű útjavítási és útfelújítási program. Rengeteg lakossági kérelem, bejelentés, panasz, valamint aláírásgyűjtés után végre megvalósul a településünkön átmenő 4605 jelű összekötő út felújítása. A 9+700 és 14+400 km szelvény közötti 4,7 km hosszú útszakasz helyreállítása történik meg a nyomvályúk és a felületi egyenetlenségek megszüntetésével, és az úttest megfelelő profiljának kialakításával Felsőnyáregyháza belterületi határától (buszforduló) a 405-ös útig az Árpád út – Mátyás király út – Ady Endre út – Nyáry Pál út – Dózsa György út – Petőfi út vonalán.

Gazdálkodók, őstermelők figyelem!

Kategória: 
Őstermelők figyelmébe

Megkezdődött a 2013. évi egységes kérelem („Területalapú támogatás”) beadásának ideje. Határidő: 2013. május 15. Kérem Önöket, hogy időpont egyeztetés céljából vegyék fel a kapcsolatot mielőbb a falugazdásszal. 

Kandó László Falugazdász elérhetősége:  Monori Járási Hivatal (Monor    Okmányiroda)  06/30 658 6918 és 06/29 612-361

Egyeztettünk az utak állapotáról a Magyar Közúttal

Kategória: 
Egyeztettünk az utak állapotáról a Magyar Közúttal

2013. március 18-án egyeztetést folytattunk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest Megyei Igazgatóságánál. A megbeszélést Nyáregyháza polgármestere kezdeményezte a településen áthaladó, Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő utak elégtelen állapota, azok teljes felújításának igénye miatt. Az egyeztetésre – a Közút kérésének megfelelően – az előzetesen megbeszélt időpontnál később került sor.

Kattintson a további részletekre a csatolmány letöltéséhez.

Subscribe to RSS - Településünk