2017.11.20, hétfő
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Szolgáltatások

Értesítés áramszünetről

Kategória: 
NKM

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy az NKM Áramhálózati Kft. településünkön a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog. Az áramszünettel érintett utcák felsorolása az alábbi hivatkozáson érhető el: 

 

Gallyazási munkálatokról értesítés

Kategória: 
gallyazás

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Nyáregyháza település területén a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. megbízásából a SALI-DARU Kft. munkatársai, mint szerződött gallyazó partner a nagy-, közép-, és kisfeszültségű szabadvezetéki hálózatok nyomvonalai mentén gallyazási munkálatokat végeznek, mely során a hálózatok biztonsági övezetébe nőtt fa vagy egyéb növényzet eltávolításra kerül. 

Tájékoztatás

Kategória: 
Hulladékszállítás

A Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatása alapján értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy a hulladékszállítási szolgáltatással kapcsolatban ügyfélfogadási rend változás történt 2017. november 1. napjától. A DTkH Kft. ügyfélszolgálati munkatársa minden páros héten hétfőn 14.00 órától 18.00 óráig fogadja az ügyfeleket a Polgármesteri Hivatalban. 

Gázszolgáltatás szünetelése

Kategória: 
Tigáz-DSO Kft.

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2017. július 25-én 8.00 órától 2017. július 27-én 8.00 óráig a településen teljes gázszolgáltatási szünet lesz a hálózat karbantartási munkái miatt. A gázmérőnél felszerelt főcsapot kérjük szíveskedjenek elzárni a gázszünet idejére! 

Tájékoztatás a hulladékszállítási rend változásáról

Kategória: 
Vertikál Zrt.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk szállítói kapacitásának optimalizálása miatt 2017.06.05-től Nyáregyháza településen a hulladékszállítási rend az alábbiak szerint változik: az eddigi SZERDAI szállítási nap helyett PÉNTEKI napra kerül áthelyezésre! A május 31-ei (szerda) szállítási napot követően a következő szállítási nap JÚNIUS 9-én, PÉNTEKEN lesz!

DAKÖV Kft. értesítése

Kategória: 
Daköv

A DAKÖV KFT. ezúton értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. május 18-án (csütörtök) 7.00 órától 12.00 óráig toronymosás karbantartás miatt víznyomás különbség alakulhat ki Nyáregyháza település vízműhálózati rendszerében. Fenti időszak alatt kérjük fogyasztóink szíves türelmét!

 

Szelektív hulladékszállítás

Kategória: 
Vertikál

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a karácsonyi ünnepeket követően Társaságunk szervezetten gyűjti össze és szállítja el a fenyőfákat. Január hónapban két alkalommal gyűjtik össze munkatársaink a fenyőfákat, amelyeket családi házas övezetekben a hulladékgyűjtő edény mellé kell kihelyezni. Kérjük a lakosságot, hogy a fenyőfákat jól látható, könnyen megközelíthető helyre a forgalmat nem akadályozó módon helyezzék el! Továbbá kérjük, hogy a fától „tiszta”, idegen anyagoktól (pl. csillagszóróktól, fényfüzérektől, egyéb díszektől) mentes állapotban váljanak meg, a szelektivitás és az újrahasznosíthatóság érdekében, hiszen, mint a korábbi években, úgy az ideiben is a beszállított fenyőket energetikai célokra hasznosítjuk!

Fenyőfa gyűjtés: 2017. január 21. és 28.

Szelektív gyűjtés: 2017. január 27., február 24., március 24.

Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélfogadása

Kategória: 
Egyenlő Bánásmód Hatóság

Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához, ha neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási-vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt hátrányos megkülönböztetés éri!Az Egyenlő Bánásmód Hatóság feladata a hátrányos megkülönböztetéssel okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése.

DAKÖV Kft. értesítése

Kategória: 
Daköv

A DAKÖV Kft. tisztelettel tájékoztatja Nyáregyháza lakosságát, hogy a településen, 2016-03-09-én történt vízhiányt, a vízműtelepen, illetve az áramszolgáltató hálózatán történt elektromos meghibásodás okozta. A meghibásodás miatti üzemzavar, szolgáltatás kiesést okozott, amiért a DAKÖV Kft. a lakosság elnézését kéri. Cégünk a hibát haladéktalanul elhárította, de vízminőség javítása érdekében további karbantartási munkálatok szükségesek. A soron kívüli mosatási, karbantartási munkálatok átmeneti szolgáltatás kieséssel járhatnak. Az időszakos vízhiány várható időpontja: 2016. 03. hó 10.-18-ig (hétfő reggeltől péntek estig), naponta 07:00-17:00 óráig.

Kisbusz-járat Falukarácsonykor

Kategória: 
Kisbusszal a Falukarácsonyra

Tisztelt Lakosaink! 2015. december 19-én szombaton a Falukarácsonyra községünk kisbuszát minden lakosunk ingyenesen igénybe veheti. Indulási időpontok Felsőnyáregyházáról: 13.45; 14.00; 14.15. A kisbusz útvonala: Buszvégállomás (károlyitelepi bekötő út) - Jókai úti megálló - Szentimretelep, visszaút a programok után. A buszt alsónyáregyházi lakosaink is igénybe vehetik a Polgármesteri Hivatal felé történő előzetes jelzés alapján.

 

Oldalak

Subscribe to RSS - Szolgáltatások