2024.03.29, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Településünk

Újraélesztő készülék kezelési oktatás

Kategória: 
defibrillátor

Értesítés, egyedülálló lehetőségről! Újraélesztő készülék-kezelési tájékoztató és oktatás 2020-01-11 (szombat) 14 óra. Helyszín: ÖNO (jelenlegi háziorvosi rendelő) A defibrillátor hozzájárul ahhoz, hogy az életmentés sikeressége megnőhessen. A készülék egyszerű kezelhetőségű, minden segítséget megfelelő időben és módon megad a kezelőjének. Nagyon hasznos tudáshoz juthat bárki, ha eljön a bemutatóra! Az új háziorvos doktornő Vargáné dr. Pétervári Mónika hívja és várja az érdeklődőket!

 

Álláshirdetés!

Kategória: 

Munkalehetőség! Ceglédre betanított munkatársakat keresnek folyamatos munkarendbe. Versenyképes bérek, megbízható biztos munkahely, munkába járási támogatás, tiszta, családias munkakörnyezet. Számos településről ingyenes céges buszjárat. Hölgyek és urak jelentkezésére is számítanak. 

Álláshirdetés

Kategória: 
álláshirdetés

A DHL biatorbágyi raktárába keresünk operátorokat, raktárosokat, minőségellenőröket és targoncavezetőket. Bérezés: nettó 150.000 – 200.000 Ft (bruttó 1072 Ft/óra + műszakpótlékok+jelenléti bónusz + targoncás bónusz + bérkorrekció és cafetéria fél év után). Céges buszjárat biztosított, pontos útvonal és menetrend az egyeztetés során. Munkarend: hétfőtől péntekig 8 óra (3 műszakos munkarend) Túlóra lehetőségek hétköznap plusz 4 óra bevállalásával. Szállást sajnos nem tudunk biztosítani, de több munkásszálló is van a környéken. Jelentkezni önéletrajzzal a jelentkezes@jobguru.hu e-mail címen, illetve a 0620/277-4490–es vagy a 0620/248-5960-as telefonszámon lehetséges, hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között.

 

 

Tájékoztatás a vadászterületek kialakításával kapcsolatban

Kategória: 
Pest Megyei Kormányhivatal

A vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény (Vtv.) 11/A. §-ban foglaltak alapján a Pest Megyei Kormányhivatal hivatalból ajánlást tesz közzé a 2017. március 1-től 2037. február 28-ig tartó üzemtervi ciklusra az alábbiak szerint.

Érden lesznek a fővárosi és Pest megyei földárverések

Kategória: 
PMKH

Budapesten és Pest megyében több, mint félezer helyrajzi számon nyilván tartott pályázható állami földterülethez juthatnak hozzá a helyben lakó gazdák – jelentette ki Tarnai Richárd mai érdi sajtótájékoztatóján. Pest megye kormánymegbízottja kiemelte, a „Földet a gazdáknak” program keretében kizárólag azok pályázhatnak az állami földekre, akik ténylegesen földművelésből, mezőgazdaságból élnek. A fővárosi és Pest megyei földárveréseket Érden, az Érdi Ipartestület épületében (2030. Alispán utca 8/A.) fogják bonyolítani, a magyar gazdáknak december végéig értékesítik a földrészleteket – mondta Tarnai Richárd.

Meghívó március 15-i ünnepségre

Kategória: 
Esemény dátuma: 
vasárnap, 2015, március 15 - 15:00
Meghívó március 15-i ünnepségre

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc
tiszteletére rendezett megemlékezésre a Nyáry Pál Általános Iskolába 2015. március 15-én (vasárnap) 15 órára. Ünnepi műsort adnak óvodások, általános iskolás diákok, valamint fellépnek civil szervezeteink csoportjai. Megemlékezésünket koszorúzással zárjuk. A rendezvényen beszédet mond Mészáros Sándor polgármester.
Töltsük együtt az ünnepet! Mindenkit szeretettel várunk!

Nőnapi ünnepség Gergely Róberttel

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2015, március 7 - 14:00
Gergely Róbert

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata tisztelettel és szeretettel meghívja községünk hölgy lakóit a 2015. március 7-én (szombaton) 14.00 órától a Kovács István Művelődési Házban megrendezésre kerülő Nőnapi Ünnepségre, melyen fellép Gergely Róbert kétszeres EMeRTon-díjas magyar színész, énekes. A rendezvény ingyenes, melyre mindenkit nagy szeretettel várunk! A hölgyeknek nőnap alkalmából virággal kedveskedünk!

Meghívó koszorúzási ünnepségre

Kategória: 
Esemény dátuma: 
péntek, 2015, február 27 - 11:00

Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzata valamint a Nyáry Pál Általános Iskola testülete és diákjai nevében tisztelettel hívjuk és várjuk Önt 2015. február 27-én 11 órára a Nyáry Pál sírkertbe névadónk, a „Vasember” születésének 210. évfordulója alkalmából rendezett koszorúzási ünnepségre.
Mészáros Sándor polgármester és Kemenár Lászlóné igazgató-helyettes

Trianoni emlékmű avatása

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2014, június 21 - 18:00
Trianoni emlékmű avatása

Tisztelettel és szeretettel várunk minden nyáregyházi lakost 2014. június 21-én (szombaton) 18.00 órától a Kovács István Művelődési Ház mellett felállított Trianoni Emlékmű átadására.

Beszédet mond: Mészáros Sándor polgármester
Előadást tart: Tömpe László, a monori József Attila Gimnázium tanára

Emlékezzünk együtt!

"Ez itt magyar föld és az is marad,
Tiporják bár most idegen hadak,
Csaba mondája új erőre kél,
Segít a vihar és segít a szél,
Segít a tűz, a víz, a csillagok,
S mi nem leszünk mások, csak magyarok!"

Értesítés eboltásról

Kategória: 
eboltás
A veszettség elleni védekezés részletes szabályairól szóló 164/2008.(XII.20.) FVM rend. 4.§ (1) bekezdése értelmében 2014. április hónapban kerül sor a kötelező veszettség elleni eboltásra Nyáregyházán.  
 
Az akciós eboltás időpontjai, és helyei a következők:

Oldalak

Subscribe to RSS - Településünk