2024.04.19, péntek
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Sport

Támogatást nyert a Nyáregyházi Sportklub Egyesület

Kategória: 
Utánpótlás nevelés

A Magyar Labdarúgó Szövetség 2020.05.31-én jóváhagyta a Nyáregyházi Sportklub Egyesület sportfejlesztési programjának szakmai tartalmát és költségvetését, mely alapján az utánpótlás-nevelés feladatainak ellátására 3.800.000 Ft támogatást biztosít.
A program megvalósításához szükséges önrész 422.222 Ft.

Értesítés útlezárásról

Kategória: 
Tour de Hongrie

Monor Város Rendőrkapitánysága részéről tájékoztatás kaptunk, hogy a Tour de Hongrie elnevezésű országos kerékpárverseny Paks-Cegléd szakasza áthalad településünkön is. A verseny a kiírás szerint 2017.06.30-án startol Paks településről. A versenyzők biztonsága érdekében a településen útlezárásokra kell készülni a mezőny teljes áthaladásáig. Az útlezárásokat a rendőrség és a polgárőrség közösen hajtja végre.

 

Nyáry Pál Lövészklub hirdetménye

Kategória: 
Nyáry Pál Lövészklub

Tájékoztatok minden kedves Sporttársat, hogy 2016. február 13-án, 14:00 órátol rendeznénk a 2015-ös év záró- és a 2016-os év nyitó közgyűlést. 

A Lövészklub tagjai közé hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt 10 éves kortól! 

 

Szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak!

Kategória: 
Esemény dátuma: 
csütörtök, 2015, november 12 - 20:00

Első mérkőzés a Nyáregyházi Futballpályán

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2015, augusztus 22 - 17:00
Ismét meccs a focipályán!

Örömmel hozzuk tudomásukra, hogy augusztus 22-én, szombaton 17 órától ISMÉT BAJNOKI MÉRKŐZÉS lesz a Nyáregyházi Sportpályán!
A nyáregyházi csapat ellenfele az Örkény SE.
A felnőtt jegyár 500, a nyugdíjas jegyár 300 forintba kerül. A belépés hölgyeknek, gyermekeknek ingyenes! Kérünk mindenkit, hogy jöjjenek el, és sportszerű buzdítással segítsék győzelemhez csapatunkat!

Lezajlott a Szincsák kupa lövészverseny

Kategória: 

Néhány meglepetéssel, no és a majdnem hagyományos eredményekkel.
A kispuska 50 m-es pontlövészetben a vándorkupa maradt a tavalyi győztesnél, Miklós Gábornál a klub alelnökénél, míg a pisztoly 25 m-es pontlövészetben gazdát cserélt: idén az első helyet Fadgyas Károly, a klub titkára szerezte meg. A női mezőnyben az 1. hely a fiatal Surman Tímea Anettnek jutott, aki az idei évben csatlakozott tagságunkhoz a fővárosból. A jó hangulatú versenyen Pest megyei és Veszprém megyei versenyzők is részt vettek. A női kispuska lövészetben Kiss Dóri a 3. helyezést, míg a pisztoly lövészetben Simkó István a 2. helyezést érték el. A verseny után a közös estebéden már a következő verseny, a Nyáregyháza Fesztiválon kiosztásra kerülő „Nyáregyháza Lőbajnoka” cím elnyerésének esélyeit latolgattuk.

Nézzük együtt a BL-döntőt!

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2015, június 6 - 19:00
Nézzük együtt a BL-döntőt!

Szeretettel invitálunk mindenkit a felújított Kovács István Művelődési Házba, hogy együtt szurkoljunk, közösen tekintsük meg az év egyik legjobban várt sporteseményét, a Bajnokok Li-
gája döntőjét június 6-án, szombaton 19 órától!
Minőségi szórakozás, jó hangulat és a következők várnak: projektoros kivetítés, LED TV, büfé.

Focitorna Felsőnyáregyházán

Kategória: 
Esemény dátuma: 
szombat, 2014, augusztus 2 - 09:00
Focitorna Felsőnyáregyházán
2014. augusztus 2-án a felsőnyáregyházi sportpályán PÁLYAAVATÓ FOCITORNÁT rendez a Nyáregyházi Diáksport Egyesület és Nyáregyháza Község Önkormányzata.
Csapatok jelentkezését várjuk legkésőbb 2014. július 31-én 16.00 óráig a Polgármesteri Hivatal alábbi elérhetőségein: Tel.: (29) 690-183, e-mail: hivatal@nyaregyhaza.hu valamint személyesen ügyfélfogadási időben.
Mindegyik korosztályban 6-10 fős csapatok nevezését várjuk. A 14-35 éves korosztály esetében legfeljebb 6 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni! Rossz idő esetén a pályaavatóra 2014. augusztus 3-án kerül sor. Nevezési díj nincs! Mindenkit szeretettel várunk!

Sportkoncepció társadalmi egyeztetése

Kategória: 
Sportkoncepció

Nyáregyháza Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az utánpótlás- és a tömegsporttal kapcsolatos jelenlegi, illetve későbbi pályázati lehetőségek eredményes kihasználása érdekében döntött a helyi sportkoncepció elkészítéséről. Ehhez kapcsolódóan 2013. április 12-én (pénteken) 15.00 órától társadalmi egyeztetést tartunk a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében (Házasságkötő terem),melyre minden érdeklődőt, javaslattevőt szeretettel meghívunk!

Lövészverseny a Falunapokon!

Kategória: 
Nyáry Pál Lövészklub

A 2012-es Nyáregyházi Falunapok keretében szeptember 8-án 15.00 órai kezdettel versenyt rendezünk minden kedves sportlövészet iránt érdeklődőnek! Helyszín a nyáregyházi lőtér (405-ös út mellett).
Jelentkezés módja: e-mailen (nyaripalloveszklub@gmail.com), telefonon (06-70-617-7409) vagy 7-én és 8-án a felállított színpadnál.

Oldalak

Subscribe to RSS - Sport