2024.03.28, csütörtök
  • Nagyítás
  • Kicsinyítés
  • Általános
  • Akadálymentes változat

Polgármesteri Hivatal

Árverési hirdetmények közzététele

Csatoltan közzétesszük a Pest Vármegyei Kormányhivatal Földművelésügyi és Erdészeti Főosztály Földművelésügyi Osztálya árverési hirdetményét. 

Települési főépítészi ügyfélfogadás a hivatalban

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Rózsa Gyöngyvér települési főépítész minden hónap első hétfőjén 14.00-17.00 óráig ügyfélfogadást tart a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatalban! 

A főépítész személyesen, előzetes időpont egyeztetéssel fogadja Ügyfeleinket. Bejelentkezés a hivatal titkárságán a 29/690-180-as telefonszámon! 

A főépítész közvetlen elérhetősége e-mailban: foepitesz.nyaregyhaza@gmail.com

Újraindul az ügysegéd ügyfélogadása

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a nyáregyházi ügysegéd ügyfélfogadása 2023. március 20-tól újraindul! Ügyfélfogadási idő: minden hónap 1. hétfő 12.30-16.30

Az ügysegédeknél intézhető ügyekről tájékoztatás kérhető a 0629/612-396 telefonszámon. 

Az ügyfelek lakóhelyükhöz közeli kiszolgálása érdekében Pest Vármegyében Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok (Kormányablakbuszok) működnek.

 

Pénzügyi vezetőt keresünk!

A Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal munkatársat keres pénzügyi vezetői munkakör betöltésére. Ellátandó főbb feladatok: Nyáregyháza Önkormányzatának költségvetési előirányzat tervezési és gazdálkodási, pénzügyi beszámolási és könyvvezetési jogszabályban rögzített feladatai. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony. Foglalkoztatás jellege: napi 8 óra, teljes munkaidő.

 

Munkatársat keresünk!

A Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal munkatársat keres adóügyi ügyintézői munkakör betöltésére. Ellátandó főbb feladatok: A helyi adóhatósághoz tartozó adóügyi ügyintézés (iparűzési adó, gépjármű adó, kommunális adó), adóbehajtás, adók módjára történő behajtások, adó- és értékbizonyítvány kiállítása, lakbérek kezelése, behajtása. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony.

 

Tájékoztató deviza számláról

Tisztelt Adózók!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adózók 2023. év január 1-jétől a helyi iparűzési adó devizában történő megfizetéséről szóló 366/2022. (IX. 26.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) alapján a helyi iparűzési adót euró vagy amerikai dollár devizanemben is megfizethetik. Az új szabály egyszerűsítést jelent azoknak a cégeknek, amelyeknek bevétele részben vagy teljes egészében devizában érkezik be. A Korm. rendelet által biztosított új lehetőség – elsősorban az említett cégek számára - megkönnyíti az önkormányzatok felé teljesítendő helyi iparűzési adó befizetését. A szabályozás alapján ezt a helyi adót 2023. január 1-jétől kezdve már nemcsak forintban, hanem amerikai dollárban vagy euróban is be lehet fizetni. A devizában történő befizetés lehetősége minden cég számára elérhető lesz.

 

Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban

Értesítjük Tisztelt Lakosainkat, hogy az ünnepekre való tekintettel - a korábbi évek gyakorlatának megfelelően - a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatalban 2022. december 23. és 2022. december 31. között igazgatási szünetet tartunk, az elektronikus ügyintézés szünetel! Ezen időszak alatt halaszthatatlan intézkedést igényló ügyekben (halálozás, balesetveszély), a 29/690-180-as telefonszámon lehet üzenetet hagyni, ezt naponta ellenőrizzük és ennek alapján a szükséges intézkedéseket megtesszük. Az ünnepek utáni első munkanap a hivatali munkarendben: 2023. január 2. hétfő.
Minden Kedves Ügyfelünknek áldott Karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog újévet kívánunk!

 

Pótösszeírás!

Feleljünk, egymásért! 2022. évi népszámlálás - pótösszeírás! 

Ha még nem vett részt a népszámlálásban, jelentkezzen a Polgármesteri Hivatalban november 21. és 28. között! A pótösszeírásban azoknak kell részt venniük, akik a népszámlálási kérdőívet se online, se számlálóbiztos segítségével nem töltötték ki. A népszámlálásban való részvétel törvényi kötelesség. 2022. november 28. után már nincs lehetősége kitölteni a kérdőívet. Ne maradjon le!  

A pótösszeírás helyszíne és időpontja: 

Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal (2723 Nyáregyháza, Nyáry Pál út 35.)

hétfő: 9.00-12.00 és 14.00-18.00, kedd: 8.00-12.00 és 14.00-16.00, szerda: 8.00-12.00 óráig személyesen, a többi napokon: 29/690-180-as telefonszámon 0-ás gomb, kezelő hívásával.

 

 

Változás a Polgármesteri Hivatal munkarendjében

Az energiafelhasználás csökkentése érdekében 2022. november 1. napjától-átmeneti jelleggel, a téli fűtési időszak végéig-a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatal hétfőn és kedden a szokásos munkarendben, szerdán pedig 12:00 óráig működik a köztisztviselők jelenlétével; szerda délután és a további napokon “home office” munkarendben történik a feladatellátás, ekkor a Hivatal zárva tart.

A személyes ügyintézés lehetősége a következők szerint alakul:

Hétfő:      9.00-12.00 és 14.00-18.00 óráig

Kedd:       8.00-12.00 és 14.00-16.00 óráig

Szerda:    8.00-12.00 óráig

 

Szünetel a személyes ügyfélfogadás a hivatalban

Home Office

Tájékoztatjuk tisztelt lakosainkat, hogy a Nyáregyházi Polgármesteri Hivatalban az október 17-ével kezdődő héten (hétfőtől-péntekig) a személyes ügyfélfogadás továbbra is szünetel. Ezen időszakban az ügyintézés elektronikusan ill. telefonon történik. Köszönjük megértésüket!

Oldalak

Subscribe to RSS - Polgármesteri Hivatal